Inspiration #38

När jag har mitt stora hus på landet och all tid i världen önskar jag mig ett badrum med sjöutsikt som är snyggt inrett. Jag önskar att huset ligger så pass avsides att en utan attbfundera på om någon ser in kan slå upp fönstret på vid gavel och titta på havet. Eftersom jag har all tid i världen ska jag en stor bukett färska blommor som byts ut med jämna mellanrum.

Inredningen får gärna vara en blandning mellan nytt och gammalt, men allt ska vara funktionellt och lätthanterligt. Eftersom jag bor i ett kollektiv även i framtiden kommer det säkert att finnas ett flertal små mysiga badrum och sen ett huvudbadrum där jag vill ha både dusch och badkar. I huvudbadrummet vill jag ha flera enskilda tvättställ, det vore jätteskönt att ha sitt eget, så att en kan ha sina saker framme utan att de stör någon annan.

Det måste finnas gott om förvaringsutrymmen, när flera vuxna personer bor tillsammans blir det gärna många salvor, rakhyvlar och handdukar som behöver förvaras.

De badrum jag har idag saknar båda fönster, vilket är jättetråkigt. Jag vill att det ska vara ljust och inbjudande. Du ska kunna sitta på toa och läsa en bok i flera timmar om du vill.Inlägget är sponsrat av inr.se!

2 kommentarer:

  1. Det lät underbart! Hoppas du har tid att njuta av det den dagen du har det!

    SvaraRadera