Ljustält och helg

I helgen kom en vän över och vi testade att fotografera i mitt nya fina ljustält som jag köpt. Förutom att den ena katten ville leka modell (icke-stillasittande sådan) så gick det väldigt bra. Krävs lite träning för att få ljuset rätt. Och årstiden bjuder inte på mycket dagsljus i sig självt, så det är lampor som gäller. 

Förutom att fotografera så har jag äntligen byggt ihop min alldeles egna pysselhörna i ett hörn av lägenheten. Vi har inte överdrivet med utrymme men fick till en riktigt mysig hörna, ska visa en bild när det är lite mer städat runtomkring. Att ha en plats där pysslet får plats utan att jag behöver städa undan allt för att det är dags för middag känns som en fantastisk lyx. Drömmen nu är att få ihop till en symaskin också, sen är den nästan komplett. Någon som har tips på en bra symaskin för en nybörjare? Behöver inte vara så fancy alls, mest raksöm och sicksack. 

Pysslade några fler kort på kvällen också, dock efter att vi plockat ner ljustältet. Men finns en bild i instagramflödet till höger. Köpte material häromdagen, och av någon anledning blir det bara fler och fler rullar med washitejp i mitt hem. Förstår inte hur detta kan komma sig. 
4 kommentarer:

 1. Jag fick en symaskin i present för ett par månader sen, en Brother/DS 120. Den är superenkel att använda, men har ändå en del vettiga funktioner (t.ex. knapphål). Hos Ica-kuriren finns ett bra test: http://www.icakuriren.se/Test-Rad/Tester/Test-Symaskiner/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för tipset! Jättebra med sådana jämförelser :)

   Radera
 2. Vilka fina kort du gör! Jag tänker varje år att jag ska göra egna julkort och jag har köpt på mig en massa material, men så kommer dagen då det är dags att posta julkorten och då blir det att skriva köpekort! För inte sjutton har jag hunnit pyssla till några fina kort att skicka iväg! Blir nog tyvärr samma sak i år!
  kram M.E

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder du bjuder på:) jag blir alltid glad härinne.

  Kolla gärna in min blogg idag...en underbar webshop ala julklappar:)

  Ha en fin vecka

  LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

  SvaraRadera