Bortglömd

I mina garngömmor finns en hel del bortglömda projekt. Ensamma strumpor som gärna vill ha en kompis, påbörjade projekt och en massa mormorsrutor.

Temat i dagens fotoutmaning är Bortglömd och här har vi ett bortglömt projekt som helt klart förtjänar uppmärksamhet så fort jag kan virka igen. Allt är känns rätt, förutom att jag gjorde rutorna alldeles för små, alldeles för små. Energin rann av mig och filtplanerna blev en kuddplan som förhoppningsvis ska gå att få ihop någon gång.

Här kan ni se flera bilder på samma tema!


8 kommentarer:

 1. Jag har också en massa ufon liggande, men nu äntligen har jag faktiskt börjat ta tag i dem. Det är befriande när man är klar! Då kan man med gott samvete börja på nästa projekt :)

  SvaraRadera
 2. Hallå! Fina små rutor du hade glömt bort,dom är jättefina. Ser fram emot en bild på den färdiga kudden framöver. Ha en bra söndag Karin

  SvaraRadera
 3. Så fina rutor! Hoppas att du hittar inspiration att göra något fint av dem :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. En tröst och se att det inte bara är jag som har bortglömda handarbeten.

  SvaraRadera
 5. Väldans fina rutor, men kan förstå att det känns lite tufft att få ihop en hel filt av dem!

  SvaraRadera
 6. Å vilka vackra rutor. Min mamma har virkat två filtar av just rutor till min lilla tjej. De är bland det vackraste jag vet. Jag hoppas att du gör något med dina rutor - det kommer, vad det än blir, bli vansinnigt fint!!!

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 7. Kanske fick du i den här utmaningen lusten att göra filten? Gillar färgerna!

  SvaraRadera
 8. I min värld är det en konst att virka.
  Jag har försökt att lära mig men kan inte!

  Väldigt fina rutor!

  SvaraRadera